Najnowsze opinie naszych kursantów z Facebooka. Sprawdź wszystkie klikając tutaj.

Na podstawie 253 opinii.
Monika Sołek
Monika Sołek
07/07/2022
polecaZweryfikowana
Świetne podejście do kursantów. Miła i przyjazna atmosfera 🙂. Egzamin zdany za pierwszym razem! Serdecznie polecam 😉 Pozdrowienia dla całego zespołu i Pana instruktora Mariusza 🙂😎
Paulina Harko
Paulina Harko
02/07/2022
polecaZweryfikowana
Bardzo polecam tę szkołę jazdy, w szczególności instruktora Pana Rafała za cierpliwość oraz przygotowanie! 😁
Martyna Harko
Martyna Harko
02/07/2022
polecaZweryfikowana
super atmosfera, bardzo sympatyczny instruktor Pan Rafał, polecam każdemu😊
Szymon Dulęba
Szymon Dulęba
18/06/2022
polecaZweryfikowana
Najlepsza szkoła! Zdane za pierwszym dzięki Panu Mariuszowi. Super atmosfera na jazdach. Polecam gorąco.
Paeł Dulęba
Paeł Dulęba
18/06/2022
polecaZweryfikowana
Polecam jazdy z Panem Mariuszem i Bogusławem. sprawnie przeprowadzona teoria, praktyka na trasach egzaminacyjnych i świetne poczucie humoru. Egzaminy zdane za pierwszym.
Mateusz Świetlik
Mateusz Świetlik
11/06/2022
polecaZweryfikowana
Świetne przygotowanie, wysoka jakość szkolenia, oraz rewelacyjna atmosfera👏🏻👏🏻👏🏻 Gorąco każdemu polecam🔝
Ana Bielec
Ana Bielec
03/06/2022
polecaZweryfikowana
Bardzo dziękuje za wspólnie spędzone 3 miesiące. A szczególnie Panu Bogdanowi za dokładne omówienie tematów na wykładach i cierpliwość na jazdach. Dziękuję również (Panu) Grześkowi za wspólne jazdy w sympatycznej i zabawnej atmosferze, na które chętnie się umawiałam. Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem bez większego problemu. Szczerze polecam ❤️
Dominik Kruczek
Dominik Kruczek
27/05/2022
polecaZweryfikowana
Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Driver Rzeszów! Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem, a to zasługa bardzo zrozumiałego i zachęcającego toku nauczania teorii przez Pana Bogusława, a także dzięki nauce jazdy przez instruktora Grzegorza. Dzięki świetnej atmosferze w samochodzie i jasnym wytłumaczeniu zasad jazdy, bez większego stresu mogłem podejść do egzaminu praktycznego, którego zdanie nie sprawiło mi większego problemu😁. Serdecznie polecam!!!!
Gaba Skawina
Gaba Skawina
27/05/2022
polecaZweryfikowana
❤️!ZDANE!❤️ Bardzo dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teorytycznego OSK Driver Rzeszów. W szczególności dziękuję Grzegorz Wiglusz za profesjonalizm wielką cierpliwość😁, cudowną atmosferę i poczucie humoru🤭,które nam zawsze towarzyszyło🤣. Dziękuję za każde dobre słowo, świetne porady, owocną naukę, profesjonalną wiedzę i co najważniejsze - zaangażowanie w każdą godzinę jazdy. Życzę każdemu takiego instruktora! Z całego serca polecam OSK Driver Rzeszów i życzę wszystkim zdającym powodzenia na egzaminach😊.
Tymoteusz Hudzik
Tymoteusz Hudzik
17/05/2022
polecaZweryfikowana
Bardzo polecam Grześka, super instruktor, profesjonalnie przekazana wiedza, bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretycznie. Bardzo serdecznie polecam

Ostatnio dodane opinie Google. Sprawdź wszystkie tutaj.

Na podstawie 146 opinii.
Bartek Sebzda
Bartek Sebzda
15/07/2022
Zweryfikowana
Świetna szkoła! Bardzo polecam!
elosa (Witam serdecznie)
elosa (Witam serdecznie)
08/07/2022
Zweryfikowana
Bardzo dobra szkolą jazdy, cierpliwi instruktorzy, wysoka skuteczność, wysoka zdawalność. Jest tam miła atmosfera i przystępnie prowadzone są tam zajęcia teoretyczne. Bezstresowa jazda na palacu i na mieście. Naprawdę polecam z całego serca!
Monika Sołek
Monika Sołek
07/07/2022
Zweryfikowana
Świetne podejście do kursantów. Miła i przyjazna atmosfera 🙂. Egzamin zdany za pierwszym razem! Serdecznie polecam 😉 Pozdrowienia dla całego zespołu i Pana instruktora Mariusza 🙂😎
Ewelina Brona
Ewelina Brona
07/07/2022
Zweryfikowana
polecam jak najbardziej! zdane za pierwszym razem. przemila atmosfera, wiedza doskonale przekazywana, jak i na wykladach, czy na praktyce. szczegolne podziekowania dla Pana Boguslawa, ktory przekazal i pomogl mi najwiecej z nauka i opanowaniem stresu!
Natalia Mendoń
Natalia Mendoń
02/07/2022
Zweryfikowana
Super atmosfera i świetne przygotowanie.😊
Łukasz Koneser
Łukasz Koneser
27/06/2022
Zweryfikowana
Bardzo cierpliwi instruktorzy którzy skutecznie uczą. I na placu i na mieście zero nerwów. Wszystko zdane za 1. POLECAM, najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie!
Bartek Walczyk
Bartek Walczyk
24/06/2022
Zweryfikowana
Najlepsza nauka jazdy w Rzeszowie. Zero stresu, zero spiny. Miła atmosfera, bardzo spoko instruktorzy z dużą wiedzą i doświadczeniem. Nauka skuteczna bo egazminy zdalem za pierwszym tak samo jak moj kumpel.
Maciej Wilk
Maciej Wilk
23/06/2022
Zweryfikowana
Bardzo dobra szkoła jazdy. Doświadczeni instruktorzy z dużą wiedzą. Dzięki nim zdalem za pierwszym razem. Polecam
Anna Rutkowska
Anna Rutkowska
22/06/2022
Zweryfikowana
Świetna atmosfera podczas całego kursu. Zajęcia teoretyczne prowadzone są bardzo przystępnie i wiele się z nich zapamiętuje. Instruktorzy bardzo profesjonalnie i indywidualnie podchodzą do kursanta. Polecam!

Zobacz także opinie naszych kursantów na stronach:
Superprawojazdy.pl oraz PrawoJazdy360.pl