Najnowsze opinie naszych kursantów z Facebooka. Sprawdź wszystkie klikając tutaj.

Doskonała
Na podstawie 257 opinii
Joanna Cisło
Joanna Cisło
2024-01-18
poleca
Dziękuję za przygotowanie do egzaminu ,udało się za 1🥰 polecam ❤️
Krystian Dzik
Krystian Dzik
2024-01-07
poleca
Polecam najlepsi w Rzeszowie
Kornelia Dłurzej
Kornelia Dłurzej
2023-08-29
poleca
Świetna szkoła jazdy, wykłady prowadzone przez pana Bogusława są interesujące i na temat. Instruktorzy, a szczególnie pan Rafał bardzo wyrozumiali i punktualni, jazdy prowadzone zawsze w miłej atmosferze
Szymanowski Kuba
Szymanowski Kuba
2023-08-02
poleca
Polecam, instruktorzy są bardzo mili, zdałem za 1 razem
Szymon Szymański
Szymon Szymański
2023-08-02
poleca
Nie ma lepszej szkoły nauki jazdy, auta perfekcyjnie przygotowane, nic tylko sie zapisywać !
Marcin Klamka
Marcin Klamka
2023-07-30
poleca
Polecam szkołę nauki jazdy. Elastyczne terminy i miła atmosfera podczas zajęć.
Krzysztof Kwaśniewski
Krzysztof Kwaśniewski
2023-07-14
poleca
Bardzo dobra szkoła jazdy, nie mam żadnych złych doświadczeń, instruktorzy bardzo mili i potrafią uczyć. Polecam
Patrycja Roman
Patrycja Roman
2023-07-06
poleca
Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie. Świetne przygotowanie do egzaminów, ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, cudowna atmosfera w samochodzie, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy, szczególnie Pan Bogusław. Serdecznie polecam.
Maja Ziomek
Maja Ziomek
2023-07-04
poleca
Bardzo polecam. Dzięki instruktorowi Mariuszowi nie boję się jeździć samochodem, zawsze każdy błąd ze spokojem obgadany, a atmosfera w samochodzie zawsze miła i komfortowa.
Seweryn Gielarowski
Seweryn Gielarowski
2023-04-28
poleca
Profesjonalne podejście do całego procesu szkolenia. Wszystko odbyło się w przemiłej atmosferze. Wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana jasno i rzetelnie, dzięki temu egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam

Ostatnio dodane opinie Google. Sprawdź wszystkie tutaj.

Doskonała
Na podstawie 226 opinii
Олег Мироненко
Олег Мироненко
03/01/2024
Polecam! Bardzo podobał mi się proces nauki, bardzo jasno wszystko tłumaczą, bardzo miła atmosfera podczas zajęć praktycznych
Bernadeta T
Bernadeta T
28/12/2023
Bardzo serdecznie polecam tą szkołe jazdy profesjonalne przygotowanie do egzaminów Pan instruktor Mariusz bardzo dobrze potrafi wszystko wytłumaczyć nauczyć i jest bardzo dobrym instruktorem polecam z całego serca i dziękuję za tak doskonałe przygotowanie do egzaminu który zdałam!😇😇
Julia B.
Julia B.
22/12/2023
mega polecam
Filip Hudzik
Filip Hudzik
14/12/2023
Zdane za pierwszym. Polecam!!!
Rafoskyy
Rafoskyy
08/12/2023
Mili instruktorzy, którzy pomogą że wszystkim i świetnie przygotują do egzaminu. Polecam😁
martyna kot
martyna kot
30/11/2023
Świetna szkoła, bardzo polecam instruktora Rafała 😊 jazdy były przyjemne, zostałam z wszystkiego bardzo dobrze przygotowana dzięki czemu egzamin nie był dla mnie straszny 😌 dziękuję za przekazaną wiedzę
Panoramix
Panoramix
26/11/2023
Nim rozpocząłem naukę u Bogusława gdzieś z tyłu głowy ciągle słyszałem te słowa.. "Ruszaj tym dyliżansem kierowniku, bo ci łeb roz...przę w kawałki... " - ["PSY 2"]. Już po pierwszych godzinach kursu teorytycznego okazało się, że przyswajalność wiedzy oraz brak przeciwskazań podczas badań lekarskich świadczy o tym, że moja głowa jest na swoim miejscu i w całości. Atmosfera podczas kursu praktycznego zarówno z Bogusławem jak i Rafałem to wiśnia na torcie informacji przekazanych podczas zajęć teorytycznych oraz w czasie jazdy. Cóż mogę jeszcze powiedzieć po zdaniu obu egzaminów przy pierwszym podejściu ... otóż słowo "niemożliwe" traci tutaj sens ".. Traci go q.wa bezapelacyjnie..." - ["Czas surferów"]. Pozdrawiam zatem całą załogę i życzę spokojnej pracy aż do emerytury. A później kto wie ... może Pan Bogusław otworzy jakąś budkę z antydepresantami pod siedzibą WORD i gdy komuś się nie uda z lekkim uśmiechem powie ".. przestań się mazać, chłopaki nie płaczą.."
Izabela
Izabela
15/11/2023
Zdałam za pierwszym teorie i praktykę, także jak najbardziej polecam tą szkołę jazdy jak i instruktora Pana Zbigniewa
Joanna Błajda
Joanna Błajda
10/11/2023
Serdeczne polecam, teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem a zaczynałam zupełnie zielona. Zajęcia na wysokim poziomie, prowadzone w sposób ciekawy i w miłej atmosferze. Pan Bogusław fajnie tłumaczy chętnie udziela informacji na wszelkie pytania. Jazdy miałam z Panem Mariuszem, super instruktor, ma kapitalne podejście i dużo cierpliwości 🙂 fajnie tłumaczy i objaśnia. Polecam 🙂

Zobacz także opinie naszych kursantów na stronach:
Superprawojazdy.pl oraz PrawoJazdy360.pl